مهارت های فروش – پیگیری

درس هایی در ارتباط با مهارت های فروش: پیگیری

تکنیک پیگیری یکی از تکنیک های بسیار مهم در اکثر کسب و کارها می باشد. اما اغلب آموزشهای درستی به پرسنل فروش در این رابطه داده نشده است. و جالب است بدانید از این تکنیک در کسب و کار بازاریابی های شبکه ای بیشتر استفاده می شود. در شرایط فعلی و باتوجه به رقابت شدید در بازار عرضه خدمات و محصولات، مشتری فرصتهای زیادی برای چانه زنی و انتخاب دارد. و به راحتی شما می توانید با تاخیر در پیگیری هایتان، مشتری خود را از دست دهید.

در گذشته حدود ۳.۷ از تماس ها منجر به خرید میشد. در حالیکه این روزها از ۸ الی ۱۰ تماس مشتری احتمالی، یکی از آنها نهایی میشود. کارشناسان فروش باتجربه از مهارت پیگیری کردن استفاده میکنند. و تا جاییکه میتوانند مشتری را روی خط خود نگه می دارند تا فرصت ایجاد شده تبدیل به مشتری نهایی شود. اما بررسی های انجام شده نشان می دهد در واقعیت بعد از ۲ الی ۳ تماس، پرسنل فروش از follow  کردن مشتری خسته شده و آن را رها میکنند. این فرصت خوبیست برای رقبا تا مشتری بالقوه را جذب نمایند. و با پیگیری مناسب آن را تبدیل به مشتری بالفعل یا نهایی کنند.

مهارت فروش - پیگیری

چرا سیستم مدیریت ارتباط با مشتری ابزار مناسبی برای پیگیری می باشد؟

با رشد تکنولوژی ابزارهای مناسبی در حوزه سیستم های اطلاعات مدیریت فروش و ارتباط مشتری فراهم شده است. این ابزارهای پیشرفته امکان را به کارمندان و کارشناسان فروش می دهد تا بخوبی وظایف خود را مدیریت کنند. و با پیگیری های زمان بندی شده، نرخ از دست رفتن مشتریان را کاهش دهند. ایجاد وظایف یا تخصیص آنها در قالب ها مشخص با زمانبندی مناسب، می بایست یکی از مشخصه های اصلی نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM) باشد.

مدیران ارشد سازمان با بکارگیری تکنیک فوق میتواند تا ۳۰۰ درصد نرخ پیگیری ها را منظم کرده و حداقل ۳۰ درصد درآمد شرکت ها را افزایش دهند.

در صورتیکه تا به امروز فرصت این را نداشته اید تا یک سیستم مدیریت ارتباط با مشتری مناسبی برای خود پیدا کنید با تماس بگیرید.

با Follow up های موثر، پرسنل فروش میتوانند میزان درآمد خود را حداقل تا ۲۰ درصد افزایش دهند. لذا بخوبی مشخص است که اگر یک شرکت درآمدی در حدود ۲۰۰ میلیون تومان در سال داشته باشد با استفاده از ابزارهای مناسب مانند نرم افزار سی آر ام میتواند در آمد خود را به  حداقل۲۶۰ میلیون در سال برساند.

برخی از نمونه های پرکاربرد پیگیری که بصورت تجربی نیز تست شده اند:

  • ارسال sms خوش آمدگویی
  • ایجاد یادآوری یا ثبت وظیفه در نرم افزار CRM
  • تنظیم کردن ایمیل های خودکار برای ارسال اطلاعات مشخص به مشتری (بطور مثال یک هفته پس از تماس اولیه)
  • ارسال کاتالوگ نمونه بصورت خودکار یک روز پس از مذاکرات اولیه

 

کلید واژه: پیگیری، فروش، مهارت فروش، Follow up

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Privacy Preference Center

پیمایش به بالا